Семинар „Свободен шеф“

Играете ли ролята на пожарникар, а не на мениджър? Разберете тайните как да станете СВОБОДЕН ШЕФ! Скъпи приятели, Имате ли усещането, че сте роб на вашата работа? Налага ли ви се да вършите цялата работа сами?

Играете ли ролята на пожарникар, а не на мениджър? Разберете тайните как да станете СВОБОДЕН ШЕФ! Скъпи приятели, Имате ли усещането, че сте роб на вашата работа? Налага ли ви се да вършите цялата работа сами? Имате ли време да видите накъде върви вашата фирма? Непрекъснато ли сте зарити от текущи задачи? Не ви остава време за семейството? Искате да научите как да изградите система за контрол и за мониторинг на Вашия бизнес, така че служителите Ви да бъдат 100% по-резултатни и Вие да печелите 2 пъти повече? Като асистент на мениджъра затрупани ли сте от работа? Чувствате ли се като „между чука и наковалнята“ в работата си- хванати между колегите и шефа? Запишете се СЕГА! Цена: 350 лв. без ДДС за един участник от компания, 600 лв. без ДДС за мениджър с асистент. Отстъпка за записване до 14ти януари – 290лв без ДДС за един участник, 540лв без ДДС за мениджър с асистент. За повече информация и записване: 02/9623984 ЕЛАТЕ, за да научите: Стратегически инструменти, които да Ви помогнат да освободите себе си като ръководител Разликата между факти и мнения Какво е екип и къде могат да се объркат нещата в него Кой спира компанията РЕШЕНИЯ: Идеална сцена – как да я поставите и защо това е важно? Как да делегирате и проследявате изпълнението? Как да организираме фирмата си по начин, по който тя да се развива сама? Най-успешната система за оценяване на служителите и мониторинг на фирмата? Какво да направим като асистент, за да освободим мениджъра си? Нещо МОЖЕ да се направи! Запазете своето място и освободете себе си от проблемите на Вашата фирма! http://freeboss.bg/event/seminar_freeboss/

Лектори

Марк Де Турк
Марк Де Турк

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Коментари

Популярни обучения