Международна компютърна академия IT STEP
Как да стартираме кариера в It сферата?
0.00 лв. с ДДС
до 17-03-2018

Как да стартираме кариера в It сферата?


17-03-2018 до 17-03-2018 16:00

0899 945 847
Моля, споменете Seminari365.com!

Ако все още търсите себе си, колебаейки се дали да навлезете в IT сферата, а нерешителността е единствената Ви спирачка – ние ще Ви помогнем с няколко достатъчно добри причини да бъдете част от едни от водещите браншове.

Работата в IT сектора винаги е свързана с различни предизвикателства и изпълняване на различни проекти. По тази причина работата на програмиста в никакъв случай не е еднотипна, а дори напротив – тя е иновативна и динамична и ние ще Ви го докажем.

Това може да стане намясто, в специалната ни среща с вход свободен, наречена „Полезни съвети преди да започнем да се занимаваме с програмиране“.

Ученето при програмистите е непрекъснато през целия им живот. Точно затова трябва да обърнем специално внимание на него. Развитието на технологиите трябва да бъде мигновено догонено от уменията на специалистите, а това значи, че те винаги трябва да са готови да научават нещо ново и след това да го прилагат.

Повече можете да научите, ако ни посетите в уреченото време и място.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни -  https://itstep.bg/news-bg/kak-da-startirame-kariera-v-it-sferata/

Адрес: София бул. „Александър Стамболийски“ 55, 1000 Център, София
comments powered by Disqus