Международна компютърна академия IT STEP
Представяне на направление
0.00 лв. с ДДС
до 26-03-2018

Представяне на направление "Компютърна графика и дизайн“


26-03-2018 до 26-03-2018 19:00

0899 945 847
Моля, споменете Seminari365.com!

Напоследък все по-търсени стават професиите, свързани с информационните технологии. Една от тях свързва творческите и дигитални умения и е предназначена за творци, авантюристи и мечтатели. Сещате ли се коя е тя? Професията на графичния дизайнер, разбира се.

Ако сте творческа натура и искате да развиете блестяща кариера в бранша, но сте се оказали в задънена улица, заради въпроси, на които не намирате отговор – то IT STEP е мястото, където ще разсеем тази мъгла.

Предимствата на дизайнерската професия са толкова много и искаме да Ви разкажем за тях!

Заповядайте на специалната презентация по „Компютърна графика и дизайн“, където ще намерите отговори на всички неизвестни, свързани с кариерата на графичния дизайнер. Входът е свободен и всеки е добре дошъл!

Ще Ви разкажем и за това какви са условията за обучение в Международна компютърна академия IT STEP, на какви принципи и основи заляга то и как може да Ви помогне да достигнете мечтаната цел!

Заповядайте на срещата на Стамболийски 55 в Международна компютърна академия IT STEP.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни - https://itstep.bg/news-bg/profesionalno-napravlenie-kompyutrna-grafika-i-dizajn/

Адрес: София бул. „Александър Стамболийски“ 55, 1000 Център, София
comments powered by Disqus